Trainworld

Hier vind je informatie aan welke projecten we werken voor het uitbreiden van onze modulebaan

 

Op dit moment wordt er gewerkt aan 4 verschillende module baan projecten. Deze projecten zijn; Station, Industrie, Ranceer en/of opstel spoor en het opknappen overgenomen modules.

1.) Het station.

Het station bestaat uit 3 modules ,welke verdeeld is in ranceerdeel, station en ranceer + loods deel. de modules zijn op dit moment functioneel, maar nog niet afgebouwd (zie foto's). Sinds maart dit jaar(2013) is van het stations module 1 gedeelte weer verder gebouwd en heeft het brandt huis een echte functie met een rook generator en ledkaars lichten gekregen, tevens zijn er diverse brandweer, politie en ambulance met werkende zwaailampen.

 

 

2.) Industrie

 

Hiervoor ligt een plan om een industrie gebied te maken met container overslag, loodsen en een houtzagerij. het idee komt van de Rail Service Centrum Groningen (Rscg) in Veendam. Op dit terrein komt ook het faller car systeem hierdoor kunnen we container vrachtwagen laten rijden over het terrein.

 

Fallercar systeem

 

 

3.) uitbreiding snel weg

Wij hebben de snel meer vorm gegeven, met nu een mooie mercedes garaga een MC Donalds drivein en een Bouwmarkt de Hornbach.

 


4.)Het opknappen van overnomen modules

 Wij hebben van een vereniging modulebakken overgenomen. Die wij moeten aanpassen en herstellen